WordPress Websites

Je website is belangrijker dan ooit. Vrijwel alles en iedereen is tegenwoordig online te vinden en ook potentiële klanten bevinden zich veelal op het wereldwijde web. Voordat iemand contact zoekt met je bedrijf, hebben zij waarschijnlijk je website al bezocht. Al was het alleen al om je telefoonnummer op te zoeken. Het is dus zaak om een goede indruk te maken vanaf de eerste klik. En daar kan ons team van Internetbureau Gouda je bij helpen.

Van online marketingstrategie tot nieuwe website

Het bouwen van een functionele website begint bij je online marketingstrategie. Een goede website draagt namelijk bij aan de doelstellingen die je hebt gesteld en de gekozen positionering. Wie is je ideale klant? Wat is zijn informatiebehoefte? Hoe kun je jouw websitebezoekers zo goed mogelijk bedienen?

Een klantgerichte website levert over het algemeen meer blije websitebezoekers op. En blije websitebezoekers zijn minder snel geneigd jouw pagina weg te klikken en sneller geneigd met je in zee te gaan.

WordPress specialist

Zo’n 34% van alle websites wereldwijd draait op WordPress. Daarmee is het systeem een van de meest gebruikte CMS-en. CMS staat voor Content-Management-Systeem. Deze systemen worden gebruikt om websites in te bouwen. Ook wij werken met WordPress om onze klanten van mooie en functionele websites te voorzien. Waarom? Dit zijn een aantal redenen waarom wij webdesign in WordPress doen. WordPress…

 • … websites zijn relatief stabiel & veilig
 • … is gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers, beheerders en bezoekers
 • … websites bieden flexibiliteit en schaalbaarheid
 • … is niet voor niks wereldwijd zo populair

Onderhoud van je WordPress website

Zoals we hierboven al benoemden, zijn WordPress websites zeer gebruiksvriendelijk. En dat is voordelig in het onderhoud. De werkbare interface is simpel te gebruiken en daarom zul je ons niet altijd nodig hebben als er iets kleins moet worden gedaan. Dit scheelt niet alleen geld maar ook veel tijd.

Doe je dit soort dingen toch liever niet zelf? Dan kunnen wij het onderhoud van jouw website natuurlijk gewoon voor je doen. Website onderhoud bieden wij aan in de vorm van een soort strippenkaart. Zo is er geen gedoe met facturen voor ieder wissewasje. We werken als het ware prepaid.

Hosting & Technisch beheer van je WordPress website

Met alleen het bouwen en ontwerpen van een website ben je er nog niet. Het domein, jouw website, moet ook nog ergens ondergebracht worden. Om je website aan te sluiten op het internet, moet deze ergens op een server staan. Hosting, zoals we dat noemen. Dit kun je natuurlijk ergens anders laten doen, maar wij kunnen dit ook voor je regelen. Dan brengen we jouw website veilig onder op onze server en verzorgen we bovendien het technisch beheer van je website.

95% van onze klanten kiest ervoor om ook de hosting en het technisch beheer bij ons onder te brengen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de nodige updates; dat regelen wij allemaal.

Het structureel beheren en updaten van je website is van belang voor de veiligheid en het verlagen van bepaalde risico’s zoals hacks.

Je WordPress website up-to-date houden

Wanneer je website live staat, is het van belang om hem in beweging te houden. Het door ontwikkelen en optimaliseren van je website is essentieel. Dit kan op veel verschillende manieren. Wat past bij jouw bedrijf hangt af van je situatie. Wij kunnen je bedienen met een geschikte mix van onder andere:

 • Data Analytics
 • Webdesign
 • Content Marketing
 • Online Marketing (zoals LinkedIn en Google Ads)
 • Leadgeneratie
 • Lead Opvolging
 • Telefonische Acquisitie
 • Marketing Automation

We vertellen je hier graag meer over!

Internetbureau Gouda – WordPress Websites

Op zoek naar een partner voor al jouw webdesign vragen in regio Gouda? Wij helpen je graag met een uitgebreid aanbod van marketing, B2B sales en webdesign. Neem eens contact met ons op!